AfterSchooljuf 
voor bijles, huiswerkbegeleiding en 'leren leren'

Over mij

Mijn naam is Marina Reehoorn-Luijk en ik ben nu ruim 33 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik woon in Nieuwe Wetering (gemeente Kaag en Braassem) samen met mijn man en mijn zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin of ga ik lekker wandelen.

In de tijd dat ik van de PABO kwam (dit heette toen nog PA) was er heel weinig werk in het onderwijs. Je kunt het je nu niet meer voorstellen! Omdat er zo weinig werk was accepteerde ik een baan in Katwijk op een MBO school. Ik ging dus werken met leerlingen van 16 jaar en ouder. (Dit was een mooie uitdaging aangezien ik toen 21 jaar was ...;)   Ik heb daar veel geleerd en 5 mooie jaren gehad. In de jaren die volgden heb ik op verschillende basisscholen gewerkt en heb ik rekenen gegeven op een VMBO- school.'Jezelf blijven uitdagen' vind ik een mooi motto!

Veel ervaring heb ik dus in het werken met leerlingen van allerlei leeftijden. Ik heb altijd geprobeerd tegemoet te komen aan datgene wat de leerling nodig had. Dit is voor mij het belangrijkste van het onderwijs: iedere leerling doet ertoe en verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Dit is ook het uitgangspunt voor het werken in mijn eigen praktijk. Heel graag wil ik uw kind ondersteuning bieden indien dit nodig is. Deze ondersteuning kan ik bieden op verschillende manieren. U kunt hier meer over lezen bij het tabblad 'diensten'. 

 


Ik hoop dat ik uw kind kan laten groeien!