AfterSchooljuf 
voor bijles, huiswerkbegeleiding en 'leren leren'


Reacties van klanten

Sandra van der Felz
28-02-23 12:20:20
Mijn dochter is vanaf dag 1 met veel plezier naar de bijles gegaan.
Ze ging er heen voor rekenen/tafels.
Maar uiteindelijk verbeterde al haar scores.
Door dat ze weer zelfvertrouwen kreeg ging ze overal in vooruit!
mirelle straathof
05-06-21 13:37:26
Mijn zoon heeft veel geleerd bij marina, ze luistert en heeft geduld . Mijn zoon zijn cijfers gingen ook omhoog op school. Hartstikke bedankt ook namens mijn zoon .
Wim Kraan
14-07-20 10:57:50
Mijn dochter ging niet goed met wiskunde, en met deze vraag kwam ze dan ook bij Marina terecht. Marina wist goed te doorgronden wat mijn dochter nodig had. Mijn dochter heeft in korte tijd heel veel geleerd van de bijlessen van Marina en haar resultaat, kennis en zelfvertrouwen m.b.t. wiskunde is met sprongen vooruit gegaan. Mijn dochter ging er met plezier naar toe. Ik raad Marina ten zeerste aan!
Sterre Croonenberg
24-06-20 20:35:22
Ik ben nu een aantal keer bij Marina geweest en ik kan haar echt aanraden! Ze kijkt samen met je naar je behoeften, ziet echt wat je nodig hebt en speelt daar op in. Verder is ze super vriendelijk en ik voelde me vanaf moment één super welkom.
Donna Hulshof
21-11-19 16:19:05
Mijn ervaring bij Marina is super fijn! Marina heeft mij echt goed geholpen en ze weet ook waar ze over praat. Ook als je een vraag hebt of je zit ergens mee kon ik dat altijd aangeven. Vind het heel fijn dat ze mij zo goed heeft geholpen en ze is erg goed in het nakomen van afspraken! Marina houdt ook contact met je.
Ik raad Marina zeker aan!!
Mariska van der Veer
18-07-19 08:35:53
Mijn dochter ging iedere week met plezier naar Marina toe. Marina is een kei in het doorgronden wat een kind nodig heeft. Ze gaat er vol voor, overleg met ouders, met de docent, opzoeken van oefeningen. En alle afspraken met mijn dochter werden iedere week ook keurig met ons gedeeld. Onze dochter heeft al veel baat gehad bij de bijlessen van Marina en ook volgend schooljaar hebben we al afgesproken. Ik raad Marina van harte aan!
Paula Koek
03-05-19 15:49:58
Wij hebben hele goede ervaringen met de bijles. Er wordt hele goede begeleiding gegeven, onze dochter gaat er graag heen en wij zien de resultaten op school verbeteren!
Tonen: 5  10